Torrent és premiada per la gestió sostenible dels seus espais verds i l’educació ambiental

Dilluns, 08 Octubre 2018 11:33 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 114 vegades

La ciutat de Torrent ha rebut el premi “Flors d’Honor” que atorga la Asociación Profesional de Flores, Plantes i Tecnología Hortícua de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) per la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l’entorn. L’alcalde Jeús Ros i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, han rebut el reconeixement en un acte que ha tingut lloc este matí en Fira València, amb altres 16 municipis valencians.

El programa Viles de Flor promou la protecció, millora i posada en valor dels espais verds en els municipis, així com la qualitat de vida dels seus habitants i la seua cohesió social. Les Flors d’Honor, d’una fins a cinc, es concedixen segons el criteri d’un jurat especialitzat. En este cas, Torrent ha sigut el que major qualificació ha obtingut de la Comunitat, amb quatre distintius. “Es tracta d’un reconeixement al treball que estem realitzant en la gestió de les nostres zones verdes. Som l’únic municipi amb quatre flors d’honor, i el nostre objectiu deu ser el seguir en esta línia per a obtindre les cinc possibles”, ha declarat Inma Amat.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 08 Octubre 2018 11:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.