Torrent premia les millors idees emprenedores

Dilluns, 15 Octubre 2018 14:25 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 160 vegades

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’T i en col·laboració amb SECOT, va a llançar el concurs FEM FUTUR Torrent, una iniciativa que fomenta i premia les millors idees emprenedores de veïns del municipi. Els premis tenen com a objectiu que els participants desenvolupen un Pla d'empresa que permeta transformar una idea en un projecte viable i competitiu que puga arribar a suposar per a ells una eixida professional, al mateix temps de tractar-se d'una font potencial de creació d'altres llocs de treball i riquesa.

A més de rebre formació i assessorament individualitzat durant el concurs amb la finalitat de redactar el seu Pla d'empresa, els tres millors projectes de cada categoria rebran premis com recompensa a l'esforç realitzat i reconeixement del seu treball. Igualment se'ls oferirà la possibilitat, a petició de l'interessat i de manea gratuïta, la mentorización o assessorament, per part de SECOT, per a l'engegada dels projectes guanyadors. 

El concurs FEM FUTUR 2018-19 es divideix en dues categories dirigides a col·lectius diferents. D'una banda, FEM FUTUR JOVE, en el qual podran participar joves entre 18 i 30 anys empadronats a Torrent que durant l'any acadèmic 2018-2019 estiguen realitzant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior o una titulació universitària o que hagen finalitzat aquests estudis en els últims 5 anys. També poden participar joves que no estant empadronats a Torrent, si estiguen realitzant en enguany un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior en algun centre (públic o concertat) situat en el municipi de Torrent.

D'altra banda, en la categoria FEM FUTUR, està oberta a totes les persones majors d'edat que, almenys, porten un any empadronats a Torrent i que no reuneixen els requisits de la categoria FEM FUTUR JOVE. Igualment, els participants d'aquesta categoria no han d'haver sigut autònoms ni han format part com a socis d'una entitat jurídica amb activitat econòmica, en els últims cinc anys.

En els pròxims dies es publicaran les bases del concurs. Les sol·licituds per a participar hauran de presentar-se com a màxim en el termini de quinze dies hàbils a explicar des de l'endemà a la publicació de les bases en la web torrent.portalemp.com, i es lliuraran en l'oficina d'IDEA’T (C/ València 42) de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores; o bé enviar-les per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Xarrada informativa

Per a informar a tots els interessats en el concurs, el dijous 18 d'octubre a les 10 h, es realitzarà una reunió informativa en el saló d'actes de l'ajuntament, que anirà acompanyat de la xarrada de l'economista, expert en emprendimiento, escriptor i formador, Javier Alandes. La conferència, que porta per nom “El món necessita la teua millor versió. A què em vaig a dedicar la resta de la meua vida?”, analitzarà mitjançant estratègies que traguen a la llum el potencial que tot ser humado portem dins. Les inscripcions per a assistir a la reunió informativa poden realitzar-se en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/Z5x3RvNogqHqXvfy2 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 15 Octubre 2018 14:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.