S’amplien les voreres del carrer Picanya de Torrent que comptarà amb nou arbrat

Dijous, 22 Novembre 2018 08:52 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 179 vegades

L’Ajuntament de Torrent està duent a terme actuacions de millora al carrer Picanya, que conclouran en les pròximes setmanes. Els treballs consisteixen principalment en la instal·lació d’arbrat i d’ampliació de voreres, que renovaran l’aspecte d’esta entrada de la ciutat i milloraran la mobilitat i l’accessibilitat.

D’una banda, s’està instal·lant una tanca que separarà de la calçada la vorera que recau al complex La Cotxera, proporcionant així una major seguretat per als vianants en un punt amb gran volum de trànsit. Per a la col·locació de la tanca s’ha desplaçat l’enllumenat ja existent i s’ha instal·lat una xarxa de reg. D’altra banda, en el costat contrari està previst que s’amplie la vorera i s’instal·le un nou arbrat.

Estes obres estan incloses en el contracte de manteniment d’obres públiques –que té un pressupost total de 700.000 €- posat en marxa per l’actual equip de govern i destinat a cobrir actuacions com a reparacions d’asfaltat, voreres, reposició de mobiliari urbà i de tapes d’embornal i, principalment, millores d’accessibilitat.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 22 Novembre 2018 08:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.