Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa d’AENOR

Dilluns, 03 Desembre 2018 09:43 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 144 vegades

L’Ajuntament de Torrent s’ha convertit este matí en un dels primers consistoris d’Espanya a rebre el certificat de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que acredita les seues bones pràctiques en matèria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El reconeixement –recollit de mans de Salvador Ibáñez, representant de AENOR- ha tingut lloc en el transcurs d’una jornada comarcal a la sala cívica de l’Antic Mercat sobre la responsabilitat social de l’administració i el sector públic.

L’alcalde Jesús Ros ha inaugurat la jornada destacant la consecució d’este reconeixement –dels pocs ajuntaments d’Espanya que l’han aconseguit-. “La societat exigix contínuament a les empreses bones pràctiques que minimitzen el seu impacte i redunden en benefici de tots, més enllà de les obligacions legals i, en este context, un ajuntament o una administració pública no pot ser menys i per això l’Ajuntament de Torrent va decidir fer un pas més enllà en un exercici de transparència i de compromís amb la ciutadania”. El primer edil ha destacat també que la consecució del reconeixement d’AENOR ha arribat principalment gràcies “al treball i els esforços dels funcionaris del consistori”.

Per part seua, el regidor de l’àrea de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha repassat amb el cap de Modernització, Manuel Herrero, les dades de la memòria d’RSC corresponents a l’exercici 2015-2016, que són els que han portat a obtindre el certificat d’AENOR. Així, Campos ha destacat que “esta memòria posa de manifest el bon treball que està desenvolupant l’Ajuntament de Torrent en els últims anys, la cual cosa ara certifica AENOR”.

Després del lliurament del reconeixement la jornada ha continuat amb una sessió sobre la responsabilitat social en l’administració i el sector públic de la comarca amb representants de Florida Universitària, Fundació Horta Sud, Caixa Rural Torrent, Aigües de l’Horta i Pintures Blatem. Per part seua, el professor i investigador de la Universitat Politècnica de València Gabriel García ha oferit una conferència sobre l’RSC en el sector de les xicotetes empreses.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 03 Desembre 2018 10:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.