L'Ajuntament de Torrent signa convenis de col·laboració amb Nova Vida i Creu Roja

Divendres, 07 Desembre 2018 13:59 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 156 vegades

 L'Ajuntament de Torrent continua amb la col·laboració amb entitats socials de la ciutat després de la signatura de dos convenis de col·laboració en els últims dies. D'una banda, el consistori ha signat un acord amb l'assemblea local de Creu Roja per als pròxims dos anys amb una assignació de 48.000 €, perquè puga continuar el seu treball de suport a les famílies i desenvolupar els seus diferents projectes.

D'altra banda, el consistori ha renovat, també per als pròxims dos anys, el seu compromís amb l'associació juvenil Nova Vida, la labor de la qual se centra en done suport escolar i activitats esportives, entre altres projectes, amb col·lectius en risc d'exclusió social. En aquest cas, l'acord contempla 22.600 €. 

Tal com ha assenyalat l'alcalde Jesús Ros, “les associacions que treballen per millorar la vida de les veïnes i veïns de Torrent en qualsevol àmbit reben el suport del seu Ajuntament”.

 

Informa Nou Horta. Torrent. 

 

Modificat el Divendres, 07 Desembre 2018 14:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.