Els Reis d’Orient compren al comerç de Torrent

Divendres, 14 Desembre 2018 08:50 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 139 vegades

Els comerços de Torrent estan en un dels mesos del any amb més activitat, els nadals estan molt a prop i el comerç torrentí està preparat per oferir als seus clients el millor servici possible en uns dies de tanta activitat comercial.

Per aquest motiu, des de IDEA’T - Ajuntament de Torrent s’ha volgut fer partícip a la ciutadania posant en marxa la campanya “Els Reis d’Orient compren al comerç de Torrent”, per donar a conèixer la gran varietat de productes i serveis que es poden trobar al comerç de la localitat.

La campanya, donarà l’oportunitat als consumidors de guanyar 12 premis per valor de 150€ cadascun per comprar als comerços participants a la campanya, premis que cobriran les compres realitzades des del 10 de desembre fins al 20 de gener.

A més, aquelles persones que visiten l’exposició de “Playmobils” instal•lada a l’Antic Mercat, al C/ Baviera, 2; a partir del 21 de de desembre, rebran a l’entrada una bulleta que podrà contindre un premi sorpresa, regal d’algun dels comerços col•laboradors.

Eixí mateix, totes aquelles persones que participen el proper 28 de desembre en la carrera de San Silvestre que se celebrarà a Torrent, i vagen amb una disfressa original, entraran en el concurs que premiarà les millors disfresses, tant de grup com individual com les millors disfresses infantils. Tots els premis que rebran els diferents guanyadors, seran per un import econòmic que podran fer efectiu en algun dels comerços que participen a la campanya “Els Reis d’Orient compren al comerç de Torrent”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.