L’Ajuntament de Torrent renovarà la seua sala d’actes

Divendres, 14 Desembre 2018 14:56 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 286 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat el projecte per a la remodelació de la sala d’actes de la casa consistorial. Esta actuació forma parte de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), una bateria d’actuacions que es duran a terme gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb que es va tancar el passat exercici. D’una banda està previst el desmuntatge i la substitució de les actuals butaques, tant del pati com de l’amfiteatre, i la instal·lació d’uns seients més moderns i còmodes. A més dels canvis de butaques, sobre l’actual sòl de marbre s’instal·larà un nou paviment amb un revestiment que ocultarà els actuals desperfectes. Esta IFS compta amb un pressupost aproximat de 285.000 € i està previst que puga començar a principis de 2019 amb un termini d’execució de tres mesos.

D’altra banda, unit a la substitució de les butaques i la millora de la sala, es procedirà a una remodelació de les actuals instal·lacions, tant de la sala mateixa com dels espais d’accés. També es renovarà l’accés des del carrer Ramón y Cajal i la sala que servix d’entrada al pati de butaques i a l’amfiteatre, amb nous banys i una nova il·luminació. També es pretén renovar la caixa escènica i canviar l’escala d’accés a l’escenari des del pati de butaques. El xicotet mur de l’amfiteatre es cobrirà de fusta i s’eliminarà, per seguretat, el fragment elevat, la qual cosa generarà un xicotet espai de pas en la primera fila. Al mateix temps s’habilitarà un nou espai per a l’equipament tècnic.

L’actual sala té una antiguitat superior als 40 anys i actualment es destina a una activitat important en matèria d’actes de caràcter cultural, obert a tota la ciutadania. “La sala oferix una imatge amb certs aspectes millorables. Les butaques han perdut la comoditat del principi i en algunes d’elles l’entapissat està en mal estat, per la qual cosa gràcies a l’estalvi de l’exercici anterior podem invertir en l’actualització de les instal·lacions, atenent una de les demandes dels col·lectius de la nostra ciutat”, explica l’alcalde Jesús Ros.

 

Informa Nou Horta. Torrent.

 

Modificat el Divendres, 14 Desembre 2018 14:58