Torrent concedeix 84.500 € en beques per a material escolar

Dijous, 31 Gener 2019 10:15 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 85 vegades

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu d’ajudar en l’adquisició de material escolar per als estudiants, ha destinat 84.500 €, concedint beques dirigides al nivell d’educació infantil de segon cicle, educació primària, secundària, educació permanent d’adults i estudis de música i dansa. La delegació d’Educació ha publicat el llistat de concessió de les beques, amb les quals es beneficien 2.213 alumnes i alumnes. “La finalitat d’aquestes ajudes és afavorir la igualtat d’oportunitats i compensar les diferents situacions soci econòmiques de les famílies”, ha subratllat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

 

En total s’han concedit 608 beques fins a 40 € cadascuna per a l’alumnat d’educació infantil de segon cicle; 937 per als xiquets i xiquetes d’educació primària; 450 ajudes per a l’alumnat d’educació secundària; 79 beques per a cursar música i dansa; i 139 beques de 25 € cadascuna a l’alumnat d’educació permanent d’adults.

 

La resolució pot consultar-se en la pàgina web municipal en la secció d’Educació i en aquest enllaç: http://bit.ly/2sxKobB

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 31 Gener 2019 10:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.