L’Ajuntament de Torrent continua amb les millores en els barris i carrers de la ciutat

Dimarts, 26 Febrer 2019 14:39 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 96 vegades

L’Ajuntament de Torrent ha culminat en els últims dies la millora d’una sèrie de carrers en diferents punts de la ciutat. Els treballs han consistit, principalment, en la millora de la pavimentació i l’asfaltat. En les últimes setmanes s’ha intervingut als carrers José Navarro, Pare Feijoo, Cadis, El Salvador, Encarnación Langa, Músic Andreu Navarro, Albaida, 6 de desembre i 8 de març.

 

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, ha assenyalat que “el consistori treballa contínuament per a mantindre en bon estat la via pública i aconseguir per als veïns i veïnes un entorn més amable i accessible”.

 

El consistori continua amb les actuacions emmarcades dins del pla de manteniment, posat en marxa en 2017, i gràcies al qual s’han pogut millorar els carrers de nombrosos barris de la ciutat. En 2018 es va millorar l’aspecte de més de 30 carrers amb una inversió pròxima als 700.000 euros.

 

Gràcies al Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques s’han pogut dur a terme millores d’accessibilitat en la Marxadella, s’han executat passos elevats en Parc Central, noves voreres en el Vedat i una nova pavimentació en el passeig d’entrada de l’Hort de Trénor, entre altres iniciatives demandades per les veïnes i veïns.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dimarts, 26 Febrer 2019 14:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.