Vora 160 alumnes de 10 centres educatius han participat en la ‘Maths Champions’ del Col·legi El Vedat

Dilluns, 04 Març 2019 12:33 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 113 vegades

 

El Col·legi de Foment El Vedat de Torrent ha celebrat la IV edició de la MATHS Champions: un campionat lúdic de matemàtiques dirigit a alumnes de 3r d'Educació Infantil.

 

L'objectiu d'aquest campionat és que els xiquets i les xiquetes de 5 anys es divertisquen i gaudisquen de les matemàtiques a través del joc, utilitzant materials senzills i fàcils de manipular.  

 

El concurs, que ha tingut lloc en les instal·lacions del col·legi El Vedat, ha comptat amb la participació de prop de 160 alumnes de 10 centres educatius de València i província. Els centres educatius que han participat en aquesta quarta edició del campionat han sigut Mare Sagrament, Teresianes i El Vedat de Torrent, María Inmaculada d'Alfafar, Santíssim Crist de la Fe d'Alcàsser, San José i Sant Andrés de Massanassa, i Vilavella, la Gran Associació, Guadalaviar i Sant Pere Pascual, de la ciutat de València.

 

Els participants en la **MATHS Champions han realitzat, per equips, diferents rondes de jocs matemàtics adaptats a la seua edat, i posteriorment, després d'un menjar en el col·legi, s'ha celebrat el lliurament de premis amb la presència de les famílies i els professors.

 

 En l'acte de lliurament de premis han sigut reconeguts tots els participants, i ha estat presidit pel director del Col·legi El Vedat, Luis A. Ricarte Moreno, i per la Vicedegana de Càtedres d'Empresa i Emprenedoria de la Facultat de ADE de la UPV, Amparo Baviera.

 

La MATHS Champions és una iniciativa que s'emmarca dins del projecte ‘Matemàtiques Divertides’ del Col·legi de Foment El Vedat, l'objectiu del qual és que xiquets i xiquetes, jugant amb elements que formen part de la seua vida quotidiana, gaudisquen de les matemàtiques des de l'etapa d'Educació Infantil.

 

Aquesta iniciativa arreplega les recomanacions de PISA-OCDE sobre l'ensenyament de les Matemàtiques a l'escola, familiaritzant als xiquets d'una manera lúdica i divertida amb els conceptes matemàtics des de l'etapa d'Infantil.

 

La Maths Champions ja ha fet gaudir de les matemàtiques a prop de 700 xiquets en els quatre anys en què porta organitzant-se aquest campionat del Col·legi El Vedat de Torrent. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 04 Març 2019 12:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.