Torrent prepara el dispositiu especial de seguretat per a Setmana Santa

Dimarts, 16 abril 2019 12:01 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 69 vegades

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha coordinat, com cada any, un dispositiu de seguretat integrat per professionals tant de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil, per a la celebració de la Setmana Santa.

 

Durant estos dies, els principals objectius són vetlar per la seguretat dels i les assistents, oferir acompanyament en totes les processons, regular el trànsit i reforçar la vigilància a les urbanitzacions de la ciutat.

 

L’operatiu compta amb un total de 360 agents repartits durant tots els dies de la Setmana Santa, a més de vehicles policials per a preservar i garantir la seguretat en accessos i punts estratègics dels recorreguts.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, considera “molt important la coordinació i el treball conjunt de Policia Local de Torrent, Protecció Civil, Creu Roja al costat de Policia Nacional per a assegurar en tot moment la celebració de les nostres tradicions, i el desenvolupament amb normalitat d’aquestes”. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 16 abril 2019 12:02

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.