Primers trasllats processionals de la Setmana Santa de Torrent

Dimecres, 17 abril 2019 09:57 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 371 vegades

Els primers trasllats i processons de les germandats de Setmana Santa van començar les seues desfilades anit pels carrers de Torrent. Un dels actes més concorreguts del Dilluns Sant va ser el trasllat processional del pas del Sant Sopar que, com és habitual, va recórrer els carrers del Poble Nou, barri en el qual està molt arrelada aquesta germandat. Al costat dels representants de la germandat del Sant Sopar, l’alcalde Jesús Ros, representants de la corporació municipal i les Reines de l’Encontre d’anys anteriors, va participar María Silla Mora, Reina de l’Encontre del 2019.

 

Per la seua part, la germandat de les Negacions de Pedro també va celebrar el seu trasllat processional entre les parròquies de Sant Luís Beltrán i Montsió. A més, altres germandats van celebrar Via crucis públics. Les germandats Jesús Nazareno, Oració de l’Hort, Prendiment de Jesús, Sant Sepulcre i Verge dels Dolors ho van fer pels voltants de la parròquia de Montsió, mentre que la germandat de la Flagel·lació del Senyor el va fer pels carrers adjacents del Centre Verge dels Desemparats, en la plaça del Frare Antonio Panes. La germandat de Jesús de Medinaceli va celebrar un Via crucis en la parròquia de Sant Juan Bosco.

 

Visita la nostra galeria de Flickr per a veure les processons del Dilluns Sant. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 14:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.