Torrent és el referent del modelisme a nivell internacional

Dijous, 18 abril 2019 09:42 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 79 vegades

La major Fira de Modelisme a nivell europeu arriba a Torrent en una edició amb la qual es compleixen els 25 anys des del naixement d’este concurs. Una iniciativa que any rere any organitza l’Associació Modelista de Torrent (AMT), i que reuneix un públic molt ampli i, no solament d’àmbit nacional, sinó de tota Europa. Entre les novetats d’enguany, l’exposició, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril, canviarà d’ubicació, passant a celebrar-se en la planta baixa del centre comercial Les Amèriques. El lloc ofereix una major capacitat i albergarà entre 1.200 i 1.500 expositors, amb maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques. En este sentit, l’alcalde Jesús Ros ha agraït a l’associació perquè cada any organitza una fira d’aquestes característiques i que “posa, una vegada més a Torrent, en el punt de totes les mirades, tant nacionals i internacionals”.

 

L’AMT es va crear amb l’objectiu de donar difusió i fomentar el maquetisme, així com donar formació a tots els que vulguen formar-ne part. En paraules del president de l’associació, Gonzalo Pío, “en estos 25 anys hem aconseguit ser un referent del maquetisme, som la major fira d’Europa i segons o tercers a nivell mundial”. El concurs, que comptarà amb un jurat de prestigi a Espanya i tota Europa, encara es troba en període d’inscripció, a través d’Internet en la pàgina oficial de l’AMT i en el següent enllaç: http://inscripcion.amttorrent.org/

 

D’altra banda, també s’instal·laran estands representatius del modelisme, perquè els milers de visitants que s’esperen puguen trobar i adquirir diferents maquetes i productes.

 

Horari Fira:

Divendres de 17 a 21 h

Dissabte de 10 a 20.30 h

Diumenge de 10 a 14.30 h.

 

Horari Exposició:

Dissabte de 17 a 20.30 h.

Diumenge de 10 a 14.30 h.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 09:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.