María Silla Mora lluirà un vestit inspirat en la reina Isabel la Catòlica a l'Encontre Gloriós a Torrent

Dijous, 18 abril 2019 10:43 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 108 vegades

La Reina de l’Encontre, María Silla Mora, lluirà el Diumenge de Resurrecció un vestit inspirat en la reina Isabel la Catòlica, amb una capa de 6 metres. El vestit amb el qual María Silla desfilarà com a Reina de l’Encontre i Ángel de Resurrecció en l’acte culminant de la Setmana Santa està elaborat en jacquard, teixit de fils en metàl·lic en plata, és de color champagne i està brodat amb fil de plata.

 

La capa, de sis metres de llarg, és de color verd oliva, representatiu de la germandat de l’Oració de l’Hort, serà portada per dotze patges, la majoria pertanyents a famílies vinculades a la germandat. Els seus vestits estan elaborats amb la mateixa tela que el de la Reina de l’Encontre. A més, cada patge porta el seu inicial en la parlota, un tipus de barret pla utilitzat en el segle XVI.

 

El brodat de la capa, que dibuixa la flor de la passió, està inspirat en l’estendard de la germandat, elaborat l’any 1971. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 10:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.