Torrent celebra el VII Concurs de Piano Amparo Fandos, repartint 4.500€ en premis

Dimecres, 08 Mai 2019 13:19 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 53 vegades

L’Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música de Torrent, organitza el VII Concurs de Piano Amparo Fandos; un certamen en el qual es donen cita pianistes nacionals i estrangers residents a Espanya amb edats compreses entre els 16 i els 28 anys. El concurs se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de maig en la sala d’actes del Conservatori. Els premis ascendeixen a un total de 4.500 €, que seran repartits entre els tres guanyadors: primer premi, 2.500€; segon, 1.300€; i tercer, 700€.

 

La programació començarà aquest dimecres a les 17 h amb el sorteig públic de l’ordre de participació i el calendari de la prova eliminatòria i de la fase final del concurs. La segona jornada tindrà lloc el dijous des de les 10 h fins a les 14 h i des de les 16 h a les 20 h, sent el moment de realitzar les proves eliminatòries. El moment culminant arribarà amb la fase final, el divendres des de les 10 h a les 14 h; un demà determinant atur els i les pianistes, que demostraran al jurat el seu gran talent. I el punt final del festival el posarà la gala de clausura. A les 18 h es realitzarà un acte on les persones participants rebran els diplomes, però, sobretot, el primer premi realitzarà un breu concert delectant al públic assistent

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 08 Mai 2019 13:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.