Torrent comptarà amb un nou local d’usos socials

Dijous, 16 Mai 2019 21:25 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 97 vegades

 

El teixit associatiu de Torrent disposarà pròximament d’unes noves instal·lacions que podran ser utilitzades per associacions, col·lectius i agrupacions per a realitzar les seues activitats, així ho ha explicat aquest matí l’alcalde Jesús Ros en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació. El nou local d’usos socials adquirit pel consistori per 110.000€, està situat al pati de l’edifici entre els carrers Federico Maicas, Verge de la Pau, Benemèrita Guàrdia Civil i Sedaví, compta amb una superfície de 663 metres quadrats aproximadament, i estarà dotat d’una sala multiusos de major grandària i de diverses sales on se situaran els propis espais per a les associacions.

 

El centre, situat a l’interior del pati, no es troba totalment fitat, per la qual cosa precisa d’una sèrie d’obres que permeten el tancament total, és a dir la col·locació de portes i finestres en la seua façana interior. Amb aquesta mesura es podrà dissenyar un horari per a obrir i tancar les portes i en aquest sentit poder conciliar la convivència entre associacions i veïns i veïnes del bloc. L’alcalde Jesús Ros ha destacat que la posada en marxa d’aquest local “donarà vida a la zona i dotarà a les associacions de la ciutat d’un nou espai en el qual desenvolupar les seues activitats”. Al mateix temps, es remodelarà la plaça central, instal·lant, a més, una àrea de jocs infantils en aquesta zona de Torrent que compta amb una gran població i poques zones per al gaudi dels xiquets i xiquetes. Aquesta mesura millorarà la imatge estètica del propi entramat dels edificis que l’envolten.

 

El projecte de reforma es contemplarà en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, una sèrie d’actuacions finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l’exercici passat. També s’escometran actuacions per a millorar l’accessibilitat mitjançant la instal·lació de rampes, així com totes les obres necessàries per a posar en funcionament l’activitat en funció del compliment de tota la normativa en vigor quant a la xarxa de sanejament, instal·lació lampisteria, climatització, electricitat, eficiència energètica, etc. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 16 Mai 2019 21:27

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.