PSOE Torrent crida la participació per a aconseguir un govern capaç de liderar el progrés de Torrent amb polítiques per a les persones

Divendres, 17 Mai 2019 09:44 Escrit per  PSOE Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 75 vegades

Jesús Ros ha cridat a la participació en les pròximes eleccions municipals pensant en quin és el model de polítiques socials que mereixen les veïnes i veïns, quin futur volen per a la seua ciutat i qui seran capaces de “mirar a la cara a la gent” i liderar una gestió dirigida a les persones.

 

El candidat socialista s'ha reunit aquesta vesprada amb les veïnes i veïns del barri de Sant Gregori. Ros ha recordat que aquest enclavament sempre ha pogut comptar amb el seu Ajuntament per a arreplegar les seues demandes i necessitats. “Sant Gregori és més que un barri, és una família, un exemple de convivència”, ha afegit.

 

Jesús Ros ha desgranat davant els assistents a la reunió algunes propostes del seu programa electoral com la construcció d'un edifici d'habitatges per a joves o el pla d'ajudes per a la instal·lació de rampes i ascensors en edificis antics. “Són polítiques” -ha expressat- “dirigides a les persones, fruit de la sensibilitat d'un equip de disposats sempre a escoltar als seus veïns”.

 

 El candidat socialista s'ha mostrat disposat a continuar liderant altres quatre anys “la segona revolució que necessita Torrent després del creixement experimentat des dels anys 80”. Per a això, ha insistit en la importància d'una gran participació el pròxim dia 26. “Es necessita un govern fort, capaç de fer política amb el cor i posant a les persones per damunt de tot”, ha conclòs. 

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Torrent

 

Modificat el Divendres, 17 Mai 2019 09:49

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.