Torrent reforma i millora els centres educatius amb una inversió de vora 1.772.000 € del Pla Edificant

Dimarts, 21 Mai 2019 12:02 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 51 vegades

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’oficina municipal Nous Espais, ha iniciat una bateria de reformes i millora en els centres educatius públics d’infantil i primària de la ciutat, incloses en la primera fase del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. D’esta manera, amb este programa de la Generalitat, Torrent té aprovada una inversió de vora 1.772.000 €, mitjançant la qual s’estan executant obres per a dotar la ciutat d’unes infraestructures educatives modernes i de qualitat.

 

Les actuacions s’estan duent a terme estos dies en el CEIP Lope de Vega, on s’estan adequant i pintat les façanes de l’edifici de primària, a més de reparar les tanques exteriors de la parcel·la. En el CEIP Sant Pasqual s’estan adequant els vestidors en el gimnàs i, en breu, s’iniciaran els treballs en les tanques exteriors de la parcel·la. D’altra banda, en el CEIP Joan XXIII s’estan renovant els banys i vestidors de tot el centre i es canviaran les finestres i les portes exteriors de l’edifici d’infantil. Quant als CEIP Miguel Hernández i Federico Maicas, s’han reposat les tanques exteriors del primer col·legi i s’han reparat i millorat les del segon. En el CEIP El Molí, a més de millorar també les tanques exteriors, s’ha planificat l’adequació dels accessos principals al centre. Finalment, en els CEIP Antonio Machado i Sant Joan Baptista s’han programat els treballs i la preparació de materials i execució de proves i mostres per a iniciar en breu obres de millora en el pati, en el primer cas, i per al canvi de finestres en els dos centres.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 12:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.