Torrent obri la convocatòria per a sol·licitar les subvencions a les entitats i clubs esportius

Divendres, 24 Mai 2019 14:12 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 59 vegades

 

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), ha obert la convocatòria per a presentar les sol·licituds de les subvencions a les entitats i clubs esportius de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat la promoció i foment de la pràctica esportiva en totes les edats, però especialment en l’esport de base, esport femení i esport adaptat. L’import total destinat a estes ajudes econòmiques és de 23.000 euros.

 

En este sentit, a l’efecte de les bases s’entén per esport base el practicat per equips o esportistes en les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil o equivalents; esport femení el practicat per equips o esportistes que estiguen inscrits en competicions femenines de qualsevol categoria; i esport adaptat, el practicat per equips o esportistes amb diversitat funcional inscrits en el Federació d’Esports Adaptats, independentment de l’edat o categoria dels esportistes i equips.

 

Les sol·licituds poden presentar-se fins al dia 11 de juny de 2019 de manera electrònica a través de la seu de l’Ajuntament de Torrent (www.torrent.es). 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent 

Modificat el Divendres, 24 Mai 2019 14:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.