Torrent convoca les ajudes a les famílies monoparentals, que rebran una subvenció de 400€

Dimarts, 04 Juny 2019 13:15 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 39 vegades

L’Ajuntament de Torrent ha obert la convocatòria per a sol·licitar les ajudes econòmiques per a famílies en situació de monoparentalitat per a enguany, amb les quals rebran 400 euros anuals en un sol abonament. En el 2018, el consistori finalment va dedicar 86.400€ -ampliant-se la partida inicial de 60.000€- a este efecte, després de concedir 216 ajudes destinades a famílies en situació de monoparentalitat que suposen un nou model familiar cada vegada més present en la nostra societat, compost per una persona adulta, dona o home, i un o més fills o filles, al seu càrrec. Les sol·licituds poden presentar-se fins al 31 d’octubre.

 

Podran beneficiar-se d’estes ajudes les famílies formades per un únic progenitor i la seua descendència quan les persones descendents siguen menors de 26 anys i convisquen i depenguen econòmicament d’este progenitor; l’edat de les persones descendents a càrrec s’amplia a majors de 25 anys si presenten grau de discapacitat igual o superior al 33%, o incapacitat permanent absoluta o gran invalidesa per al treball o grau de dependència 3.

 

També poden sol·licitar la subvenció les famílies que el total de les seues rendes no supere anualment el 75% del Salari Mínim Interprofessional 2019, excloent les pagues extraordinàries, és a dir, un màxim de 675 euros per mes i per persona.

 

Finalment, les persones amb fills o filles acollides legalment durant un any o més, en aquest cas parlaríem d’acolliment permanent; i les parelles amb fills i filles o persones acollides legalment, quan un dels dos es troba limitat per a treballar per malaltia o presó.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 04 Juny 2019 13:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.