Compromís per Torrent manifesta que el Govern de Torrent s’oblida de l’orgull LGTBi

Dimarts, 02 Juliol 2019 09:58 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 114 vegades

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos ha denunciat un nou incompliment de l’alcalde Ros, en aquesta ocasió es tracta de la celebració simbòlica del dia de l’orgull LGTBi.

 

A més a més Alabajos ha denunciat la invisibilització dels drets LGTBi tant en xarxes socials, com en la inexistència de xerrades de conscienciació, ni cap publicitat impresa de denúncia contra la violència trans-gènere, i on la negativa a penjar la bandera LGTBi del balcó de l’Ajuntament n’és un exemple més. 

 

Des del 5 de maig de 2016, data en la que el Ple de Torrent aprovà la primera moció “Per la visibilitat LGTBi i contra la LGTBFÒBIA”, a proposta de Compromís, l’Ajuntament de Torrent penjava en un lloc visible de la Casa Consistorial la bandera ARC IRIS durant la setmana que comprenia el dia de l’orgull LGTBi. Aquesta moció arreplegava les iniciatives presentades en anys anteriors, com la del 2013, que no isqué endavant pels vots en contra del Partido Popular. “Ara ens trobem en el mateix punt de partida que en aquell moment” ha expressat Víctor Medina, l’aleshores regidor de Compromís i autor tant de l’esmentada moció del 2016 com de les presentades, en celebració d’aquest esdeveniment, els anys posteriors.

 

Alabajos finalment ha expressat que: ”Encara que des de Compromís per Torrent hem fet visible aquest símbol des de la finestra del nostre despatx, la passivitat del govern de Torrent en matèria LGTBi recorda aquell silenci administratiu negatiu de fa trenta anys des del que tant còmode governa Jesús Ros, tot i que any rere any continuen repetint-se accions violentes contra aquest col·lectiu social, que el propi PSOE denuncia de paraula però sense aplicar-se el conte en incomplir el que aproven en les institucions on governen”.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.