Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a prevenir i atendre agressions sexistes

Divendres, 12 Juliol 2019 14:55 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 71 vegades

 

La ciutat de Torrent es prepara per a viure unes festes carregades d'esdeveniments, però, sobretot, lliures d'agressions sexistes. Per això, l'Ajuntament instal·larà, per segon any consecutiu,  un Punt Violeta, un espai segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+. 

 

Es tracta d'un lloc amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d'una acció masclista. El Punt Violeta estarà en el Rockejat, els dies 19 i 20 de juliol, un lloc que tots els anys té una gran afluència de persones. 

 

El departament d'Igualtat, a través de Casa de la Dóna, en col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, ha creat aquest Protocol d'Actuació Contra les Agressions Sexistes en Festes. La regidora d'Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que aquesta iniciativa “pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, prestar l'atenció necessària a les víctimes d'agressions”. Com a mesura de sensibilització es repartiran xapes i polseres amb missatges de conscienciació així com fullets informatius i targetes amb telèfons d'ajuda i interès.

 

Des dels Punt Violeta, en coordinació amb la Policia Local i el dispositiu d'emergència, es realitzarà un seguiment de recollida d'informació. 

 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 12 Juliol 2019 15:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.