Pilotaris de prestigi participen en el IV Trofeu Ciutat de Torrent

Divendres, 19 Juliol 2019 09:36 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 88 vegades

El trinquet municipal José María Veguer acull la quarta edició del Trofeu Ciutat de Torrent de pilota valenciana. El campionat se celebrarà els dies 18, 20 i 27 de juliol a les 19 hores, amb un cartell format pels millors pilotaris del moment. L’alcalde Jesús Ros ha descrit l’esdeveniment com “un dels esdeveniments esportius més importants de l’agenda de la ciutat de Torrent i una forma estupenda de fomentar l’esport local”. La regidora d’Esports, per part seua, ha volgut “animar els i les torrentines a acudir fins i tot torneig solidari, que en les anteriors edicions ha tingut molt bon acolliment”.

 

El torneig es jugarà en trios per a aconseguir més dinamisme i espectacle, i comptarà amb dos semifinals i una final. La primera semifinal es disputarà el dijous 18 entre el trio de Puchol II, Raúl i Carlos, i el trio de De la Vega, Jesús i Nacho. La segona semifinal se celebrarà el dissabte 20 i competiran Soro III, Pere i Tomàs II contra Francés, Félix i Monrabal II. Després d’aquestes dues jornades, tindrà lloc la gran final el dissabte 27.

 

Les entrades per a les semifinals costaran 5 € cadascuna i la gran final tindrà un preu de 8 €. Per als i les amants de la pilota que vulguen gaudir dels tres dies de torneig, existirà un pack per a assistir a tots els partits per 10 €. Els beneficis del torneig, de caràcter solidari, es destinaran a les associacions ARTIC i Caritas de la Sagrada Família.

 

Natalio, pilotari i referent en la pilota local, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Torrent, per “estar col·laborant amb la pilota valenciana, alguna cosa que necessitava Torrent des de fa anys”. El pilotari Soro III també ha destacat la col·laboració: “A Torrent venim tots molt a gust, perquè el club i l’ajuntament fan un gran esforç per a fomentar la pilota amb aquest tipus de tornejos”.

 

Raúl, un dels pilotaris que participaran en el torneig, ha mostrat el seu orgull per formar part de l’esdeveniment: “Vull agrair al club per comptar amb mi per a jugar en aquest torneig. El trinquet municipal de Torrent té un ambient especial a l’estiu”. El pilotari Jesús, guanyador de la segona edició del Trofeu Ciutat de Torrent, ha fet referència al “gran nivell del cartell, compost per les figures més importants de la pilota valenciana”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 19 Juliol 2019 09:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.