La Unió Musical renova la seua Junta Directiva de Torrent

Divendres, 19 Juliol 2019 09:52 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 104 vegades

El passat dijous 27 de juny, va tindre lloc a la seu social de la Unió Musical de Torrent, l’assemblea per triar la nova junta directiva per als propers 4 anys.

 

Juan Benavent va posar fí a 8 anys de gran treball i dedicació al capdavant d’esta Societat. En el seu comiat va tindre paraules d’agraïment a la junta directiva que l’ha acompanyat estos anys i l’assemblea va dedicar-li una emotiu i llarg aplaudiment com a reconeixement a la gran tasca que ha realitzat. 

 

El nou president de la Societat serà Pepe Plaza, músic de la Banda des de la seua creació. Pepe Plaza és enginyer de professió i encara que per a ell la música és el seu gran hobby, ha participat tant com a flautista com a saxofonista en orquestres, grups de rock, pop-rock, jazz i blues. 

 

Va formar part de la Junta Directiva amb Ricardo Yago Soler com a president, al llarg de 4 anys.

 

Ara enfronta esta nova etapa com a president amb reptes importants. Un d’ells, és la conmemoració dels 50 anys de la Societat. L’altre serà la iniciació d’un pla d’ampliació dels locals de l’escola i assaig. L’escola té més de 450 alumnes i l’ampliació de les instalacions que alberguen classes, sales d’estudi, assaig, etc, comença a ser necessària. El curs d’estiu, FORUMT, abans anomenat Curs Mariano Puig, també és una prioritat per al nou president de la Societat. És ja un curs molt consolidat gràcies als 39 anys de història i al gran prestigi del professorat que ho impartix.

 

La nova Junta Directiva de la Societat estarà formada per:

President: Pepe Plaza

Vicepresidenta: Ascensión Morera

Secretari: Adrián Fernández 

Vicesecretari: Pablo Pradillo 

Tresorer: Enrique Puig 

Vocals: Pablo Benavent, Pablo Bermell, Sergio Bermell, Alberto Bermell, Enriqueta Espeleta, Julián García, Bernardo Mora, Julio Mora, José Mortes, Rafael Pérez, José Vicente Simó, Ricardo Yago

Ajustador: Diego Gallego.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 19 Juliol 2019 10:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.