Torrent a dos bandes desborda de música i emoció la Plaça de l’Església

Dimarts, 23 Juliol 2019 14:31 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 313 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els torrentins i les torrentines amants de la música van poder gaudir d’un cap de setmana replet d’actes musicals de primer nivell.

 

Una plaça de l’Església abarrotada va ser testimoni d’una nit per al record, en la qual les dues bandes musicals de la ciutat: la Unió Musical i el Cercle Catòlic es van unir en l’escenari per a brindar un emotiu concert amb la millor música de banda en la primera edició de ‘Torrent a dos bandas’. A l’esdeveniment, que va tindre lloc el dissabte a la nit en la plaça de l’Església, van acudir més de mil persones, entre elles l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i el regidor de Festes, Pascual Martínez, acompanyats de representants de la corporació municipal i de les dues bandes.

 

El concert es va dividir en dues parts. En la primera va ser la Unió Musical l’encarregada d’amenitzar la nit amb tres peces musicals. Després va ser el torn del Cercle Catòlic que va delectar amb les seues tres peces que triades amb sensibilitat, per a finalitzar interpretant l’himne de Torrent i l’himne regional, que van posar la cloenda a un acte històric.

 

Música a la fresca

En aquest cap de setmana, que donava el tret d’eixida a les festes patronals que comencen demà, es va posar fi al programa ‘Música a la fresca’, on els torrentins i torrentines van poder gaudir de dues grans actuacions.

 

La Unió Musical va amenitzar el divendres a la vesprada la plaça de la Unió Musical de música i color, mentre que el cercle Catòlic feia el propi un dia més tard en la plaça del Pintor Miró.

 

Jazz panorama

El programa de Jazz Panorama va continuar el cap de setmana en l’Auditori: el divendres amb Delvon Lamar Organ Trio i el dissabte amb Mayra Andrade. El divendres va ser el torn de Delvon Lamar Organ Trio que amb la seua contagiosa mescla de soul, jazz i rhythm & blues van demostrar ser una banda en alça damunt de l’escenari.

 

 

Per a acabar amb un gran espectacle, el dissabte va ser el torn de Mayra Andrade. La cantant caboverdina va brillar en l’escenari torrentí per la frescor i versatilitat que transmet mitjançant la mescla de la seua música materna i dels ritmes més tropicals. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 23 Juliol 2019 14:34