Compromís per Torrent denuncia que la web municipal de subvencions concedides no s'actualitza des del 2016

Dimarts, 13 Agost 2019 12:48 Escrit per  Compromís per Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 314 vegades

Compromís per Torrent ha denunciat la deixadesa en la gestió municipal de la informació que s’ofereix a la ciutadania sobre subvencions. 

 

En paraules de la coportaveu de Compromís, Carme Silla, és especialment preocupant la falta d’informació relativa a les ajudes vinculades a l’àrea d’Educació. Silla posa com a exemples les subvencions per al curs 2019-2020 en Beques d’Educació Infantil de 0-3 anys, sumant-se les destinades al material escolar i també les relatives al transport per a les estudiants que cursen estudis post-obligatoris fora de Torrent. 

 

“En tots aquestos casos estem escassament a un mes del començament del curs escolar i les famílies i els estudiants que necessiten aquestes subvencions encara no saben ni quan van a concedir-se les ajudes, ni el seu import, ni els requisits o condicionants que s’exigiran per a la seua concessió”.

 

Carme Silla ha explicat que el curs passat (2018-2019) el termini de sol·licitud per a la subvenció del transport d’estudiants fou del 19 al 27 d’octubre, concedint-se finalment aquestes ajudes vora tres mesos després de l’inici del curs acadèmic, i per tant perjudicant greument a aquelles unitats familiars amb problemes econòmics o en situació de desocupació. 

 

Finalment des de Compromís també s’exigeix a la regidora de Subvencions, Esmeralda Torres, que agilite els terminis i es coordine amb el regidor de Transparència i Informació, José Pascual Martínez, perquè totes les subvencions estiguen centralitzades en una mateixa plana web independentment de la delegació municipal encarregada de la seua tramitació, a l’objecte de què les veïnes i els veïns puguen consultar aquesta informació de manera ràpida i eficaç, a més de a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, etcètera.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Torrent

Modificat el Dimarts, 13 Agost 2019 12:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.