Les associacions i col·lectius de Torrent prompte disposaran d’una sala multiusos per a esdeveniments i activitats socioculturals

Dijous, 22 Agost 2019 09:56 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 62 vegades

El projecte de construcció de la nova sala multiusos per a esdeveniments i activitats socioculturals en el Parc Central de Torrent continua en marxa i ja s’ha instal·lat la teulada i s’està posant l’estructura de les parets monitorades. Així ho ha comprovat l’alcalde Jesús Ros i la regidora de Cultura, Susi Ferrer, que han visitat les instal·lacions. El nou recinte compta amb una àrea de 2.000 m2, dels quals 1.150 m2 estan coberts, podent albergar un aforament d’al voltant 1.000 persones. La iniciativa està emmarcada en el llistat d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb els quals el consistori va tancar l’exercici de 2017.

 

Les parets de la sala estan formades per estors enrotllables i monitorats, que oferiran la possibilitat de dissenyar diferents combinacions i distribucions. D’aquesta manera, les diferents zones podran configurar-se amb diverses grandàries i capacitats, segons la necessitat del moment i depenent de l’esdeveniment o festeig a realitzar. Per tant, els torrentins i torrentines disposaran d’una gran zona o, per contra, diverses sales de diferents grandàries que s’adapten a cada necessitat. Al mateix temps, “l’espai queda obert al fet que en un futur, si és necessari, puga ampliar-se mitjançant l’afegit de mòduls laterals, ja que la vida cultural dels col·lectius i associacions de Torrent no deixa de créixer”, ha assenyalat l’alcalde.

 

Així mateix, l’emplaçament compta amb servei d’aparcament subterrani, facilitant la mobilitat dels veïns i veïnes i, a més, es troba situat en una zona prou allunyada de l’àrea residencial, la qual cosa permet dur a terme una activitat compatible amb l’entorn existent.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dijous, 22 Agost 2019 10:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.