Vox Torrent manifesta "la necessitat urgent de posar en marxa al més prompte possible la neteja de fems i enderrocs"

Divendres, 13 Setembre 2019 12:41 Escrit per  VOX Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 130 vegades

 

 

En el ple celebrat el dia 12 de setembre, VOX s'ha adherit a dues mesures presentades per altres grups de l'oposició. Concretament, dins de les propostes relacionades amb la neteja i fumigació del barranc, han manifestat la seva conformitat, si bé s'ha puntualitzat la necessitat urgent de posar en marxa el més aviat possible la neteja d'escombraries i enderrocs, en previsió de l'arribada de la Gota freda ̈; situació que es repeteix cada any i a la qual l'equip de govern arriba tard, fet que li han recriminat. S'ha afegit també, a la millora de sengles d'excursionisme o la creació de nous camins, la implantació de rutes destinades a bicicletes, per d'aquesta manera donar servei a uns i als altres.

 

 

En segon lloc, Vox ha manifestat la seua conformitat amb l'aprovació de les Brigades Forestals Divalterra; que va en la línia de la moció que van presentar al mes de juliol sobre prevenció d'incendis per a "El Vedat"; si bé, van a sol·licitar millores en la cartelleria de zones recreatives i en zones susceptibles d'incendis, de manera que es preste a una millor lectura, ja que l'actual és clarament il·legible; així com que siguen resistents a la climatologia.

 

D'altra banda, cal destacar l'abstenció a la proposta de millores del parc rosa, en concret a la construcció de rampes que faciliten l'accés al mateix. Decisió condicionada a l'estudi d'un informe tècnic que estudie la viabilitat de les obres. Segons el portaveu de L'grup, Salvador Benlloch: "Nosaltres no ens oposem a les millores dels parcs, si bé en aquest cas en particular, resulta necessari conéixer els informes tècnics per assegurar-nos que resulta factible i econòmicament realitzable; informes que no consten en el nostre poder ".

 

Igualment, han preguntat a l'equip de govern sobre el grau de compliment de les mesures contra incendis que va presentar VOX i que es va aprovar per unanimitat en el ple del 4 de juliol. Van a seguir de prop les mocions aprovades en els plens, vetllar per la seua posada en marxa i manteniment posterior.

 

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

 

Modificat el Divendres, 13 Setembre 2019 12:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.