Torrent inicia els tràmits que el Xocolate de Torrent obtinga el segell de qualitat diferenciada de la Unió Europea

Dilluns, 16 Setembre 2019 12:21 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 60 vegades

Coincidint amb el Dia Mundial del Xocolate, l’Ajuntament de Torrent ha iniciat els tràmits perquè el Xocolate de Torrent obtinga el segell de qualitat diferenciada que atorga la Unió Europea. Concretament el segell d’Especialitats Tradicionals Garantides (ETG) s’atorga als productes amb trets específics diferenciadors d’altres aliments de la seua mateixa categoria i es produeixen a partir de matèries primeres tradicionals, o bé presenten una composició, manera de producció o transformació tradicional.

 

Aquesta acció, suposa un pas més per a preservar i promocionar el xocolate de Torrent. La ciutat té una llarga tradició i història en l’elaboració d’aquest deliciós dolç, creant la major indústria xocolatera des de l’any 1892. El xocolate torrentí ha estat present en la Fira Internacional del Turisme de Madrid 2019 (FITUR) el mes de gener passat, on es va realitzar una demostració i degustació, així com en la Fira dels Comarques que organitza Diputació de València, en la Plaça de Bous de València, el mes d’abril passat.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.