L’Ajuntament de Torrent ofereix una xarrada informativa per a prevenir l’aparició de procesionaria

Divendres, 11 Octubre 2019 09:21 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 306 vegades

Amb la finalitat de prevenir l’aparició de plagues de la procesionaria, l’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb l’AV El Vedat i a través de l’empresa municipal Nous Espais, va realitzar el dilluns a la vesprada una xarrada informativa en el local social de l’associació de veïns. D’aquesta forma, es va oferir tota la informació necessària sobre el servei que des de **Nous **Espais s’ofereix als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten per a evitar afeccions de procesionaria.

 

De la mà dels tècnics de Nous Espais i dels regidors de Medi Ambient, Francisco José Arnau, i de Sanitat, Marina Olivares, es va explicar als veïns i veïnes el servei, que consisteix en la realització d’un tractament preventiu de endoterápia. D’aquesta manera, els pins queden protegits i així s’evita l’aparició de les bosses de niu. Després del procés, els tècnics realitzen un seguiment per a comprovar l’efectivitat i, al mateix temps, fer treballs de retirada si existira algun niu.

 

Durant la tardor, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, posa en marxa la campanya de control de plagues de la procesionaria per a prevenir la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. D’igual manera, s’ofereix un servei de tractament als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten i evitar afeccions, tant en les pròpies propietats com en la via pública.

 

Les sol·licituds dels particulars es poden descarregar des de la pàgina web: www.nousespais.es, on trobaran la informació complementària, o bé arreplegar en les oficines. Fins al 25 d’octubre es poden presentar les sol·licituds en les oficines de Nous Espais podent tramitar-se, a més, telemàticament.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 11 Octubre 2019 09:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.