El PP Torrent demana una baixada del tipus de gravamen a l'IBI en les ordenances fiscals per a 2020

Dimarts, 22 Octubre 2019 13:07 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 337 vegades
Amparo Folgado Amparo Folgado

Els populars de Torrent han afirmat que "el govern socialista de Torrent, per cinqué any consecutiu no baixarà l'IBI", com que no han presentat cap proposta de modificació en l'ordenança. No obstant això des del PP de Torrent sí que s'ha presentat una esmena en aquest sentit, perquè baixe el coeficient de l'IBI, del 0,53 actual al 0,51. "És la mateixa proposta que portem presentant reiteradament cinc anys, perquè es debata i els ciutadans de Torrent comproven que una altra política fiscal a Torrent és possible amb el Partit Popular", assenyala el seu portaveu, Amparo Folgado.

 

El Tipus de Gravamen que aplica l'Ajuntament de Torrent a l'IBI és de 0,53, el mateix que va deixar el PP en 2015 després de vuit anys consecutius de baixades, ja que en 2007 es trobava en el 0,83 que el va deixar l'anterior govern socialista. Els populars van baixar aquest coeficient un 64% en els vuit anys de govern del PP a Torrent.

 

Folgado també critica que "els veïns de Torrent han vist com aquest ajuntament socialista els ha pujat l'aigua, ha eliminat la subvenció RECICLA, ha estat incapaç de reduir el tipus de gravamen de l'IBI i després treu pit d'un superàvit en els comptes fictici, obtingut a força de apujar impostos i retallar en benestar social".

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dimarts, 22 Octubre 2019 13:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.