Vox Torrent presenta les seues mocions sobre el pin parental i la llibertat educativa

Dimecres, 06 Novembre 2019 12:48 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 211 vegades

En el ple del passat dimecres, 30 d'octubre, vam presentar les nostres mocions sobre el pin parental i la llibertat educativa. En relació a aquesta última, vam defensar el dret civil que reconeix la Constitució i que és calcigat constantment per l'anomenada Llei del Plurilingüisme. Denunciem que aquesta "imposició lingüística només beneficia al lobby format per associacions que aconsegueixen subvencions i que el model d'immersió lingüística imposada per la Conselleria d'Educació no respecta la llengua materna de la majoria dels xiquets, alguna cosa que vulnera el dret dels pares a triar la llengua vehicular en la que desitgen que estudien els seus fills". Aquesta moció, que va ser votada favorablement tant pel Partit Popular com per Ciutadans; no va tirar avant malgrat aquests suports, “convertint al PSOE i a Compromís en còmplices del que està ocorrent a les aules dels centres escolars”, en paraules del nostre portaveu Salvador Benlloch.

 

D'altra banda, tots els grups municipals, excepte Compromís, presentem una moció conjunta condemnant els actes violents ocorreguts a Catalunya i mostrant el nostre suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat; igualment, vam fer una crida al respecte de la legalitat, la defensa de la Constitució i a la unitat democràtica. En aquest sentit, Vox Torrent ha manifestat sempre el seu suport a les nostres Policies, Exèrcits i Guàrdia Civil, no únicament en contextos com els esdevinguts en les últimes setmanes sinó també en situacions més serenes. Tant Salvador Benlloch com Antonio Martínez volen recalcar que “alguns partits ometen o obliden la gran labor que realitza l'UME (unitat militar d'emergències) en tot el territori nacional”.

 

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dimecres, 06 Novembre 2019 12:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.