L'alcalde de Torrent presenta les pròximes activitats a la ciutat en el tradicional desdejuni amb la premsa

Dimecres, 13 Novembre 2019 16:39 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Torrent-VAL Vist 177 vegades
Desdejuni amb la premsa Desdejuni amb la premsa

Hui, dimecres 13 de novembre, ha tingut lloc a l'Ajuntament de Torrent el tradicional desdejuni amb els mitjans de comunicació, i des de la redacció de Nou Torrentí hi hem estat presents. En la reunió s'han tractat diversos temes, destacant:

 

L'aprovació a finals de desembre dels pressupostos de la Generalitat per a realitzar les distintes obres públiques a la ciutat de Torrent. Dotze obres en total que han estat aprovades pel Pla Edificant i de les quals gran part estan pràcticament acabades ja, excepte una d'elles que fou adjudicada fa un més aproximadament i encara no s'ha iniciat. En paraules de l'alcalde, Jesús Ros, "totes les obres presentades des de la nostra ciutat han estat aprovades per la Generalitat, i prompte seran totes elles ja una realitat per als torrentins i torrentines".

 

Per la seua part, Asunción Ferrer, regidora de Cultura i Esports, ha fet una breu introducció de les pròximes activitats culturals que es realitzaran, entre d'elles els premis 'Torrentins que fan banda', que enguany seran atorgats per la Unió Musical en la seua IV edició. Tindrà lloc este dissabte a les 18 h en l'Auditori. Ramon Bresó Olaso, mestre de la flauta, serà el torrentí que reba el premi en esta nova edició. "Estos premis valoren els nostres músics, els que fan poble, els que posen banda sonora a les nostres festes, a la nostra cultura i a la nostra ciutat" afig Ferrer.

 

Així mateix, també ha volgut presentar la Festa de la Infància i de l'Adolescència que s'inicia també este dissabte 16. Una activitat de la regidoria d'Educació i Publicacions de Patricia Sáez que té com a objectiu transmetre les propostes i opinions dels adolescents i infants al consistori, unes propostes que després es valoren i es tenen en compte per a dur-les a terme.

 

Altres activitats organitzades per al mes de novembre són les relacionades amb el medi ambient. La programació es va iniciar el passat 11 de novembre i acabarà l'1 de desembre.

 

El 25 de novembre també és una data important, ja que se celebra el Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra les dones, i el municipi ha preparat un programa ben complet amb distints actes, junt amb Casa de la Dona, per a commemorar esta data i difondre d'esta manera l'efecte papallona, transmetent models de relacions basades en la igualtat.

 

Finalment, Andrés Campos, regidor d'Estratègia, Innovació i Economia, ha volgut explicar als mitjans presents la situació en què es troba actualment els pressupostos, destacant com a novetat la incorporació d'una planificació d'inversions que permetrà organitzar de manera més eficient els fons propis, les futures ajudes, els crèdits i altres inversions relacionades amb el consistori. També ha volgut destacar la inversió a realitzar en accessibilitat d'edificis, on es pretén augmentar la dotació pressupostària. "El que pretenem és aconseguir un equilibri pressupostari i no gastar més del que tenim", conclou Campos.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 13 Novembre 2019 16:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.