Creu Roja Torrent organitza un concert benèfic en plenes festes nadalenques, a càrrec del cantautor Pau Alabajos

Dilluns, 02 Desembre 2019 11:18 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 204 vegades

L'assemblea local de Creu Roja Torrent col·labora amb el repartiment d'aliments de Fons d'Ajuda Europea per als Més Necessitats (FEAD), però no és suficient, després de la finalització d'aquest, s'han quedat en llista d'espera, 94 famílies en el segon repartiment dels mesos de juliol i agost, i 91 en aquest que tenim pendent per al present mes.

 

Son les persones majors i els xiquets els mes vulnerables i per desgràcia, és que en aquestes circumstàncies tenim a 28 persones majors de 65 anys, 65 xiquets/as de 0 a 2 anys i 369 entre 3 i 15 anys.

 

Amb aquest concert benèfic pretenem pal·liar en la mesura que siga possible aquestes situacions. El nostre objectiu és acostar l'ajuda a les persones més vulnerables, amb una metodologia de proximitat.

 

Actualment, prop de mig milió de persones tenen contacte amb Creu Roja a la província de València, amb una cartera de més de 150 projectes. Això és possible gràcies al suport de més de 56.800 socis i sòcies i la labor de més de 8.800 persones voluntàries. Pau Alabajos és un reconegut artista de Torrent que, malgrat la seua joventut, té una llarga trajectòria artística, amb sis discos publicats, el primer en 2004.

 

El seu últim treball discogràfic “Ciutat a cau d'orella”, publicat en 2018, és una adaptació de dotze poemes del poeta valencià Vicent Andrés Estellés.

 

Actualment aquesta treballant en un nou disc que eixirà publicat a principis de 2020. També ha escrit la seua primera obra de teatre “Hotel Fontana”, amb la qual ha obtingut recentment el premi de teatre Ciutat d'Alcoi.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.