L'encès de l'arbre de Nadal de Verge de l'Olivar inicia la programació de les persones majors a Torrent

Dijous, 12 Desembre 2019 10:28 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 294 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les persones majors de Torrent van obrir l'agenda d'activitats nadalenques amb l'encès de l'arbre de Nadal en el centre Verge de l'Olivar. Des del 10 al 24 de desembre, el Pla Municipal de les Persones Majors de l'Ajuntament de Torrent ha preparat una agenda completa de tallers i teatres que estaran repartits pels diferents centres.

 

La vesprada va començar amb l'actuació de la Rondalla Camí la Sénia que va oferir un amè espectacle musical, aconseguint grans aplaudiments per part del públic. Seguidament, les persones participants en el Curs de Voluntariat Social van rebre els diplomes que acrediten la seua participació en aquest programa El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, al costat dels integrants de la corporació municipal, van assistir a la cita i van fer lliurament dels diplomes.

 

Seguidament, els assistents van encendre l'arbre de nadal amb un gran ambient nadalenc i mentre entonaven nadales. Per a finalitzar, va arribar el moment més dolç de la vesprada amb una “xocolatà”.

 

Les activitats continuen aquesta vesprada a les 17 h en l'IES Tirant lo Blanc. El Grup de Teatre Verge de l'Olivar pujarà a escena per a representar l'obra de teatre “Un intrús a casa”.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 12 Desembre 2019 10:31