L'alcalde Jesús Ros i l'alcalde de València, Joan Ribó, visiten els terrenys del futur refugi d'animals de Torrent

Divendres, 13 Desembre 2019 11:32 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 186 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de Benestar Animal, Andrés Campos, han visitat al costat de l’alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Ribó, i la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, els terrenys on se situarà el futur Centre Integral de Protecció Animal de Torrent (CIPAT), que donarà servei a Torrent, València i a l’àrea metropolitana. En la visita també han estat presentes representants del consistori torrentí, tècnics municipals i la comissió de treball que es va crear per a la construcció d’aquest refugi.

 

En relació a aquest projecte, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat l’adquisició d’una parcel·la en la Partida Mas de Don Pedro, que completa els terrenys adquirits anteriorment. Amb una inversió d’al voltant de 64.000 euros, l’àrea, que és una suma de parcel·les, suposa una superfície de 16.000 metres quadrats.

 

L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que “els terrenys estan situats en un espai molt ben comunicat, amb el que el futur refugi podrà donar servei pel Bypass a l’Horta Nord i pel corredor comarcal a l’Horta Sud. Així, tota l’àrea metropolitana podrà accedir amb facilitat, per la qual cosa esperem que altres municipis se sumen i s’adherisquen a aquesta fórmula de treballar conjuntament pel benestar animal”.

 

Per part seua, Joan Ribó ha destacat la importància d’aquest projecte i ha anunciat que en els pressupostos municipals de l’ajuntament valencià s’aprovarà, pròximament, una nova partida de 12.000€ per a iniciar els tramites administratius.

 

El terreny compta, a més, amb unes característiques, una ubicació i una grandària que permetran la possibilitat de treballar de manera modular, ampliant i adaptant el refugi a les necessitats i demandes de cada moment.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 13 Desembre 2019 11:40