Vox Torrent presenta les seues esmenes als pressupostos

Dilluns, 20 Gener 2020 14:43 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 71 vegades

Des de Vox Torrent ha presentat una vintena d'esmenes als pressupostos generals de l'Ajuntament de Torrent. Les nostres al·legacions estan principalment focalitzades en la política econòmica; així, la proposta general se centra en la baixada d'impostos i retallada de despesa. Han sol·licitat intervencions importants sobre les ordenances fiscals (com la baixada de gravamen de l'IBI, augment del percentatge de bonificació sobre l'impost de circulació o el d'Activitats Econòmiques i fins i tot la supressió de la coneguda com a “Plusvàlua”, per considerar aquesta última de caràcter confiscatori i de doble imposició). D'altra banda, han sol·licitat una retallada de despeses en aquelles partides el capital pressupostat de les quals no s'ajusta al tipus de servei que ofereixen; tenen constatat que el nostre municipi està brut i amb deficient llum als seus carrers, malgrat els 6.474.000 € programats per a la neteja de Torrent i de quasi un milió i mig destinat a la il·luminació. Valoren desorbitades les aportacions econòmiques que el govern del Sr. Ros realitzarà als seus organismes autònoms i societats mercantils; quan haurien de redirigir-se cap a inversions que milloren el benestar ciutadà. Està previst un augment general en el capítol de despesa i des de Vox Torrent han transmès la seua oposició a aquesta. Aquest govern es vanagloria de les inversions que emprendrà, especialment en “rajola”, però no explica als ciutadans el capital que es destinarà a això com, per exemple, la inversió que es realitzarà per a mantenir ruïnós el Palau Giner-Cortina (inversió estimada en quasi mig milió d'euros, a més del que ja va costar la seua adquisició). En el seu lloc, hem cregut convenient sol·licitar la creació d'una nova comissaria de Policia Local com a Inversió Financerament Sostenible i augment dels seus efectius. Igualment, amb la finalitat de no tornar a haver d'escoltar el que en el seu moment el Sr. Alcalde va verbalitzar en un Ple, “hi ha voluntat d'executar les mocions, però si no hi ha consignació en els pressupostos, no es poden realitzar”; han pres la paraula al Sr. Ros i és per això que, han sol·licitat la creació d'una partida pressupostària per a dur a terme aquelles mocions aprovades pels grups.

 

En definitiva, sent conseqüents amb la seua línia econòmica, consideren necessari realitzar una revisió d'impostos a la baixa, una retallada de despesa sobre partides que poc o res afavoreixen al ciutadà i un increment en les quals la seua inversió sí que protegeix el benestar dels torrentins.

 

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Dilluns, 20 Gener 2020 14:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.