Resum de les competicions d'atletisme de l'1 al 8 de febrer del CAT

Dimecres, 12 Febrer 2020 10:00 Escrit per  CAT Publicat en Torrent-VAL Vist 85 vegades

CAMPIONAT PROVINCIAL ALBS. PC 2a Jornada

Luis Puig, 31-gener-2020. Molt bones marques en aquesta 2a jornada del Campionat Provincial com per exemple la mínima absoluta de Daniel Cerdán en ml, així com la de Marta Pérez en 1500 m que va fer mínima promesa amb un bon temps de 4.54.61 i millors marques de la temporada per a Anders Alain, Mario Perpiñan i Iván González tots ells en ml, també Carmen Poyatos en ml rebaixe el seu temps fins als 27.01 i medalles d'or per a Dani Cerdán, de plata per a Estefanía Parra en ml i per a Paula Orts i Haizea Ruiz en perxa plata i bronze i bronze respectivament.

 

CRITERIUM PROVINCIAL LLANÇAMENTS D'HIVERN

Gandia, 1-febrer-2020. Enrique Calderón, únic participant del Club en aquest Provincial, ha aconseguit dues primeres posicions tant en disc com en martell on va millorar la seua marca en més de 5 mts.

 

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MITJA MARATÓ MÀSTER

Port de Sagunt, 2-febrer-2020. Enhorabona a la nostra única representant en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató celebrada aquest passat diumenge en el port de Sagunt, on amb una calor excessiva per a la data, va aconseguir acabar aquesta carrera rebaixant el seu anterior temps en quasi un minut. Molt bé Rebeca!!

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC INDIVIDUAL SUB23 PC

5 ors, 3 plates i 3 bronzes i 3 mínimes nacionals

 

Luis Puig, 2-febrer-2020. Pluja de medalles en aquest Campionat Autonòmic on els atletes Promesa han gaudit de valent. Enhorabona a Marta Pérez per la seua extraordinària carrera en 800 m aconseguint clavar la mínima del nacional de la seua categoria (2.22.50) que al costat d'Alicia Lázaro van aconseguir medalla d'or i bronze en ml. També van fer doblet Sara López i Eva Vázquez en longitud aconseguint or i plata, de nou mínima nacional per a Sara i Eva una mica més allunyada (a 32 cms). Andrea Román i Eva Vázquez de nou, or i plata en triple salt i per part masculina un altre doblet d'or i plata en el ml amb Miguel Izquierdo amb mínima absoluta inclosa, quan ell encara és promesa i per a Iván Márquez que es va quedar a 5 centèsimes de la seua mínima nacional, que enguany se li està resistint. Miguel va sumar un altre or en ml guanyant la seua sèrie i la competició i demostrant que arribarà en un estat de manera immillorable al Campionat d'Espanya Promesa que se celebrarà el pròxim 15 i 16 de febrer a Salamanca. També van aconseguir bronze Lydia Nuñez en ml i Aurelio Sanchis en longitud. Per una vegada en molt de temps hem sigut el Club que més medalles aconsegueix en un Campionat Autonòmic.

 

I en el control del diumenge al matí Miguel Cosín torna pels seus furs amb una millor marca en ml de 7”64. Enhorabona a tots ells.

 

I en el control celebrat el divendres a la vesprada en el Velòdrom, Hugo Leveque aconsegueix MMP en perxa passant àmpliament el llistó situat en 4,10m

 

CAMPIONAT PROVINCIAL SUB16 PC JECV

Riu Túria, 8-febrer-2020. Durant la jornada matinal del dissabte dia 8 els nostres cadets van participar en el campionat Provincial de Pista coberta que es va celebrar al Rio on van collir 3 ors, 1 plata i 4 bronzes. L'atleta Héctor Nebot va aconseguir quedar en primera posició tant en el 60 ml 7’71 com en el 300 ml 38’08, quedant-se a tan sols 8 centèsimes de la mínima del Campionat d'Espanya. I Rocío Jara que va aconseguir el primer lloc en altura amb una marca de 1.51 metres. La medalla de plata per part d'Alex López, amb una millor marca de 12’82 m que ho col·loca en la tercera posició del Rànquing nacional. Els bronzes van ser per a Marta Rubio en triple amb una millor marca de 10’37, Andrés Gimeno en perxa amb 2’30 metres, Alicia Martínez en 1000 ml amb una*mmp de 3’21’’38, i Alejandra Méndez en altura amb 1’48 m. La gran participació dels nostres atletes i l'esforç realitzat van obtenint el seu recompensa. Enhorabona a tots.

 

CAMPIONAT PROVINCIAL SUB18 I SUB20 PC 1a Jornada

Luis Puig, 8-febrer-2020. Dos ors, dues plates i tres bronzes és el balanç de les medalles aconseguides pels nostres atletes en aquesta 1a jornada del campionat provincial. Els ors per a Julia Martinez en 60 mv i per a Laura Villaescusa en salt d'altura. Les plates per a Carmen Poyatos en 200 m i Niklas Morals en 60 mv i els bronzes per a Niklas en 200 m, Pau Gimenez també en la prova de 200 m i per a Sara *Carbó en 60 m.v. I en el control celebrat conjuntament, Iván Márquez aconsegueix en aquest provincial en la prova de ml mínima per al seu Campionat d'Espanya que se celebrarà el pròxim cap de setmana a Salamanca.

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE LLANÇAMENTS LLARGS D'HIVERN

Onil, 8-febrer-2020. Fins a Onil han hagut de desplaçar-se els nostres llançadors i la seua entrenadora per a participar en aquest autonòmic de llançaments d'hivern. Medalla d'or i plata per a Enrique Calderón; or en llançament de martell i plata en disc. 4a posició per a Daniel Cervera en llançament de pes que a poc a poc va afermant-se en l'especialitat i 5es posicions per a Joan Reyes en llançament de pes on va aconseguir MMP i per a Adrián Morales millorant la seua anterior marca en més de mig metre.

Modificat el Dimecres, 12 Febrer 2020 10:03