Èxit artístic i participatiu en el 15é Concurs de Fotografia Torrent Jove

Dilluns, 24 Febrer 2020 12:52 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 76 vegades

L’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Joventut, va entregar a la sala d’exposicions de l’Espai els premis del 15é Concurs de Fotografia Torrent Jove. L’edició ha sigut tot un èxit quant a participació i qualitat dels treballs, ja que 297 joves s’han sumat a la proposta entregant més de 600 fotografies. Es tracta d’imatges que reflecteixen l’aspecte de les ciutats, el paisatge urbà, la població local, en definitiva, “un catàleg d’obres que reflecteix fidelment el valor del viatjar, el patrimoni cultural, paisatgístic, o costumista de diferents llocs, vist a través de la mirada”, va subratllar la regidora de Joventut, Marina Olivares.

 

En l’acte de lliurament dels premis també es va repartir un catàleg amb totes les obres seleccionades que pot descarregar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2sk5ubz. La regidora de Joventut, acompanyada del jurat format per Andrés Castillo i Rafael de Luis, i els representants de la corporació municipal, va destacar la importància d’aquesta mena de concursos, “perquè des del consistori promovem activitats perquè els i les joves tinguen un espai per a expressar-se i donar a conéixer els seus treballs. En aquest sentit, continuarem apostant per iniciatives com aquestes”.

 

Els premis han sigut els següents:

– Primer Premi – Caminantes, Pau Borredà Ricart (700 €)

– Segon Premi – En la mesquita II, David Martín Pinto (600€)

– Premi col·lecció – Descobrint espais d’Assuan, Egipte I, II i III; Cris Bartual Murgui (1.100€)

– Premi Local – La parada, fiques i El segon perfecte; Raúl Tornero Cerrillo (600€)

 

L’exposició pot visitar-se fins al 28 de març a la sala de l’Espai: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores, i de 16 a 20 hores; i dissabtes de 10 a 12.30 hores.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.