Cs Torrent dóna suport als pressupostos 2020 "per responsabilitat"

Dijous, 02 abril 2020 14:40 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 150 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Raúl Claramonte Raúl Claramonte

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha defensat que "Cs Torrent dóna suport als pressupostos 2020 per responsabilitat". “Cal comptar amb uns pressupostos actualitzats perquè cada euro vaja destinat als torrentins i torrentines, incloent aquest Pla de xoc municipal amb mesures econòmiques davant aquesta crisi sanitària sense precedents", ha destacat en la seua intervenció del ple d'aquest dijous.


En aquest sentit, Claramonte ha assegurat que "des del nostre grup municipal hem mantingut una oposició constructiva, inclús abans de conéixer-se aquesta fatídica pandèmia, per estudiar, negociar i acordar uns pressupostos que siguen els més beneficiosos per als veïns i veïnes de Torrent".


A més, Claramonte ha explicat que "encara que som conscients que caldrà realitzar diverses modificacions pressupuestàries, no ens podem permetre que se segueixen prorrogant els pressupostos de 2016; doncs, lamentablement, la realitat és una altra a fa quatre anys”. “Sobretot ara, en aquesta situació de crisi sense parangó en la qual hem de remar junts per pal·liar les conseqüències no només sanitàries sinó també socials i econòmiques del nostre municipi", ha esgrimit l'edil.


En aquest sentit, Claramonte ha aplaudit “el nou pla de xoc amb mesures locals destinades a ajudar als autónoms, al comerç, a les empreses, als treballadors i col·lectius més vulnerables davant les conseqüències del COVID-19”. "A més d'altres que ja s'han adoptat en dies anteriors i al marge de les quals s' estan prenent a nivell autonòmic i estatal", ha recordat.


D'altra banda, el regidor de la formació taronja ha subratllat que "amb aquests nous pressupostos s'incrementa la partida destinada a El Vedat, la de Benestar Social i es fa una aposta pel desenvolupament de la nostra economia local a través del comerç i impuls de l'àrea industrial del nostre municipi”. “Aquestes i altres reivindicacions del nostre programa electoral s'incloen en aquests comptes per al 2020", ha indicat.


Finalment, Claramonte ha assenyalat que "hem d'afrontar la crisi des de la millor cooperació per part de l'administració”. “Ara, més que mai, es requereixen propostes i mesures econòmiques reals", ha conclòs.