Flors solidàries per a donar un poc de color a aquests dies grisos

Dimarts, 07 abril 2020 17:47 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Torrent-VAL Vist 43 vegades

Des que es va decretar l'Estat d'Alarma al nostre país el passat 14 de març a conseqüència de l'expansió del Covid-19, molts són els negocis i les empreses que s'han vist obligats a tancar per la situació actual. Aquest ha sigut el cas de Viveros Mesado, situat a Torrent, l'activitat principal dels quals és la producció i comercialització de plantes ornamentals, sobretot plantes de temporada.

 

"A l'haver hagut de tancar, les vendes s'han paralitzat. No podíem deixar que les nostres plantes i flors moriren" ens comenta Lola Mesado, propietària de Viveros Mesado juntament amb els seus germans Inma, Enrique i Carlos. Per aquesta raó, se'ls va ocórrer una magnífica idea: omplir de flors les instal·lacions d'aquelles persones que estan treballant durament dia a dia en aquesta situació.

 

"Encara que el nostre servei no siga un dels considerats essencials, és molt difícil mantenir amb vida totes les nostres plantes i flors que portem cuidant des de desembre en els nostres vivers. Les nostres vendes més fortes anuals són del 15 de març al 15 maig, però, desafortunadament, enguany no serà així" explica Inma.

 

Des de Viveros Mesado, aquest mateix matí han fet una donació de flors a la Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil de Torrent, així com als i les professionals del Centre de Salut el Vedat i el Centre de Salut d'Especialitats del municipi.

 

En paraules de Lola: "Tots estem passant per uns moments molt difícils, i quina millor forma que agrair-los el treball que estan realitzant amb un poc de color i boniques flors".

 

En els pròxims dies, tenen pensat fer un nou lliurament al Centre de Salut del carrer Pintor Rivera i també a l'Ambulatori del carrer de Sants Patrons. Calculen que es donaran al voltant de 2.000 plantes i flors.

 

Un bonic gest en el qual, una vegada més, veiem com la societat està mostrant la seua cara més solidària i compassiva durant aquesta quarantena. Des de Nou Torrentí, agrair-los aquest preciós gest i desitjar-los molt ànim, tot eixirà bé. Ja queda menys!

 

Viveros Mesado

El seu origen va nàixer en 1930, quan Sr. Pascual Mesado va guanyar una medalla en una exposició de plantes de València. Havia cultivat les millors Begònies del lloc i d'aquesta forma, va començar la seua afició per les plantes, passant el seu negoci per quatre generacions diferents fins al dia de hui, en mans dels germans Lola, Inma, Enrique i Carlos.

 

Els podreu trobar en l'avinguda San Lorenzo 21 de Torrent (València).

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 07 abril 2020 18:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.