PSOE Torrent: "El PP distribuïx als mitjans informació allunyada de la realitat"

Dimecres, 08 abril 2020 15:55 Escrit per  PSOE Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 54 vegades

Resulta lamentable veure com la Sra. Folgado, que en els últims anys només s'ha preocupat per bloquejar l'acció municipal, que s'ha oposat a l'aprovació de tots els pressupostos que l'equip de govern ha plantejat -en els que recordem s'incrementaven considerablement les partides destinades a serveis socials-, que ha sigut incapaç d'aportar una proposta que beneficie al nostre poble, ara es permeta el luxe de posar en dubte el pressupost aprovat la setmana passada que, com ja es va advertir, seria un document que es modificaria tantes vegades com fóra necessari per a ajudar a les famílies, als autònoms i a les empreses de Torrent. Es tracta d'un pressupost més necessari que mai, perquè actualitza partides que permetran treballar amb major agilitat, convertint-se en una eina útil per a solucionar els problemes dels torrentins i torrentines.

 

Els tres projectes als quals fa referència (el Palauet, la Malaguenya i el Cervantes), i que formen part de plans pluriennals, no estan ni en fase de redacció de projectes ni es contempla assignació pressupostària per a 2020, així que no cal paralitzar cap obra ni cap enderrocament. Resulta preocupant que la líder del Partit Popular de Torrent, exalcadessa de la nostra ciutat no oblidem, no sàpia diferenciar aquest aspecte o, pitjor, que fins i tot sabent-lo pretenga aprofitar-se dels moments durs pels quals travessen moltes famílies de Torrent per a tractar d'enganyar-los i dificultar la volta a la normalitat.

 

Si en alguna cosa coincidix el PSOE Torrent amb la seua nota enviada als mitjans és que la pandèmia ha de canviar les prioritats de l'Ajuntament i que és qüestió d'actitud política. I així està responent l'equip de govern local, amb mesures socials per a protegir als nostres veïns i veïnes més vulnerables: amb el seguiment als nostres majors, la posada marxa del telèfon amic o incrementant els serveis de 'menjar a casa'; o amb mesures econòmiques destinades a pal·liar els efectes en les empreses, comerços, autònoms i famílies més afectades pel COVID-19: posant en marxa un Pla de Xoc amb 1.150.000 euros ajudes directes per als torrentins i torrentines, facilitant el fraccionament de l'IBI fins a sis mesos o anul·lant el cobrament de taxes durant 2020, entre altres. Una sèrie de mesures que es continuaran augmentant i que cap d'elles ha sigut proposada pel Partit Popular de Torrent.

 

Però la pandèmia també hauria de servir per a canviar les prioritats de la Sra. Folgado. Hauria de preocupar-se més per mirar el bé de per totes i tots els torrentins i no sols per agradar a uns quants que només busquen fer soroll i desestabilitzar en un moment difícil, sinó el pitjor de la nostra història recent, en el qual toca estar més units que mai. Les situacions de crisis trauen el millor i el pitjor de les persones, i la Sra. Folgado sembla decantar-se especialment d'una banda de la balança.

 

Li animem a reconduir la seua actitud. Perquè en moments de crisis la política no es fa enviant notes de premsa que falten a la veritat, es fa amb propostes i mesures com les que està realitzant el PSOE Torrent. El seu és simplement una qüestió de voluntat personal.

 

Informa Nou Horta. PSOE Torrent

Modificat el Dimecres, 08 abril 2020 15:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.