L’Ajuntament de Torrent repartirà dos màscares homologades per llar per a protegir-se del COVID-19

Dijous, 09 abril 2020 16:10 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 256 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per a garantir la seguretat i protecció enfront del COVID- 19, l’Ajuntament de Torrent ha anunciat aquest matí que repartirà màscares a la ciutadania. Així, ja s’ha encarregat la confecció de 100.000 màscares higièniques i homologades pel Ministeri d’Indústria a una empresa torrentina que seran repartides i depositades en la bústia dels domicilis perquè ningú haja de desplaçar-se a recollir-les. D’aquesta forma, cada llar rebrà en sobres dues unitats i el repartiment es produirà durant els deu últims dies del mes.

 

Amb aquesta màscara es pretén millorar la protecció de les persones majors, malalts o pacients amb símptomes de COVID-19, així com les persones que els cuiden o estan en contacte amb ells i de tots els torrentins i torrentines en general.

 

Aquesta iniciativa és un pas més en les mesures que s’estan prenent des del consistori per a disminuir el risc de contagi del coronavirus, com les labors de neteja i desinfecció que es realitzen diàriament en tot el terme municipal, urbanitzacions i disseminats, així com els espais públics a l’aire lliure com a zones de jocs infantils, àrees recreatives o instal·lacions esportives, a més d’entorns d’edificis on es concentra un major nombre de persones com a centres de salut o educatius, residències de majors, farmàcies i supermercats.

 

Informa Nou Horta. Torrent