L'Ajuntament de Torrent incrementa les mesures de control i seguretat en les instal·lacions públiques

Dijous, 28 Mai 2020 15:53 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 119 vegades

L'Ajuntament de Torrent ha fet un nou pas per a protegir als torrentins i torrentines enfront de la COVID-19 i ha adquirit controladors de temperatura per a les dependències municipals i un equip d'ozó per a la Policia Local, adaptant-se als nous protocols de prevenció. Així, des d'aquesta setmana es mesura la temperatura de totes les persones que accedixen al consistori, tant del personal laboral com de la ciutadania que acudix a gestionar els seus tràmits al TDIC. Amb una cambra, que se situa a una distància de seguretat, es pot detectar ràpidament qualsevol procés febril, ja que es mostra la temperatura de manera ràpida i eficaç en la mateixa pantalla amb l'objectiu d'alertar a les persones de la possibilitat de ser transmissores del coronavirus.

 

D'altra banda, la Policia Local també disposa d'un equip d'ozó amb el qual es poden eliminar tota classe de virus i bacteris dels cotxes patrulla, així com de les estades menors de 50 metres. Amb aquests aparells, els vehicles que utilitzen els i les agents poden desinfectar-se després de cada ús d'una manera ecològica. Per a l'ús d'aquests generadors s'han de seguir unes mesures de seguretat per a la correcta aplicació i, al mateix temps, respectar els temps per a deixar actuar l'ozó i sempre amb la precaució de mantenir les portes i finestres del vehicle tancades durant la tasca.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 28 Mai 2020 15:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.