Arranca la campanya Previfoc 2020 de Torrent

Dimarts, 02 Juny 2020 15:42 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 92 vegades

Amb l’arribada del mes de juny i l’augment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent i Protecció Civil han posat en marxa la campanya Previfoc 2020, en la qual treballaran els 27 voluntaris i voluntàries de l’agrupació, formant grups d’acció de 2 i 8 persones per dia. D’aquesta forma, durant tot l’estiu es vigilaran les zones boscoses del municipi perquè en cas de sorgir una amenaça d’incendi, aquest puga ser reduït i apagat ràpidament, evitant riscos majors.

 

Per a aquestes tasques de prevenció, Protecció Civil disposa de 2 vehicles lleugers i 2 camions per a extinció d’incendis. Igualment, els voluntaris i voluntàries estaran dotats dels equips EPIS adequats davant la situació actual. A més, dos voluntaris s’han format en extinció d’incendis forestals.

 

Els torns de vigilància van començar a realitzar-se ahir, dilluns 1 de juny, i continuaran, de moment, tots els dies de 15 a 21 h, ja que durant els matins Protecció Civil duu a terme serveis en relació amb la COVID-19.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.