Torrent es bolca amb el comerç local en la campanya ‘100% amb el comerç de Torrent’

Divendres, 26 Juny 2020 15:59 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 44 vegades

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA'T, està desenvolupant la campanya "100% AMB EL COMERÇ DE TORRENT". Es tracta d'una acció de suport i promoció del comerç local que es prolongarà amb diferents actuacions al llarg de l'any 2020. La iniciativa es va estrenar amb un vídeo publicat en les xarxes socials d'Idea´t i de l'Ajuntament de Torrent en el qual els protagonistes són precisament els establiments minoristes de ciutat i en el qual es destaquen les bondats del comerç de proximitat: professionalitat, tracte personal, experiència, confiança i facilitats o varietat de productes.

 

Per a la seua realització, es va comptar amb la col·laboració de les dues associacions de comerços: TORRENT COMERCIAL i ACST. El vídeo, que ha sigut tot un èxit superant les 10.300 reproduccions, pot visionar-se en el següent enllaç: https://www.facebook.com/ajuntamentdetorrent/videos/754197131650869/

 

La campanya ha continuat amb la col·locació de prop de 60 opis publicitaris els protagonistes dels quals són 30 ciutadans i ciutadanes de Torrent que representen a tots els seus veïns i veïnes llançant un missatge de suport i compromís amb el comerç local: "100% amb el comerç de Torrent". Alguns dels participants són càrrecs festers de 2020, com les Falleres Majors de Torrent, els capitans de les festes de Moros i Cristians, així com la Reina de l'Encontre i les seues cambreres.

 

"Les fotografies estan fetes en comerços de Torrent i mostren que a la nostra ciutat hi ha una gran quantitat i varietat de comerços en els quals es poden adquirir tota classe de productes i/o serveis: alimentació, òptiques, comerços de moda i complements, floristeries, ferreteries, sabateries, decoració, estètica, perruqueria, joieries, papereries, instruments musicals..." comenta Marina Olivares, regidora d'Igualtat, Formació i Relacions amb IDEA'T.

 

A més de la publicitat en suport físic, les fotografies també es publicaran en les xarxes socials municipals, on s'espera un gran impacte i difusió entre la població torrentina. Es pretén així augmentar la visibilitat del comerç de proximitat i dels avantatges que oferix al consumidor.

 

L'Ajuntament de Torrent i IDEA'T estan ultimant per al mes de setembre una tercera iniciativa dins d'aquesta campanya de promoció del comerç local: les Targetes de compra "100% AMB EL *COMERÇ DE TORRENT" que permetran als ciutadans que les adquirisquen comprar en els comerços de Torrent amb interessants descomptes. "Des del consistori som conscients que els nostres locals d'hostaleria i els nostres comerços necessiten, ara més que mai, el nostre suport, per la qual cosa entre les nostres prioritats a curt i llarg termini es troben tota classe de propostes i iniciatives per a la regeneració del teixit comercial, hostaler i empresarial", ha assenyalat el regidor de l'àrea de Comerç i Indústria, Andrés Campos.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

 

Modificat el Divendres, 26 Juny 2020 16:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.