Caixa Rural Torrent recolza les accions solidàries de les principals entitats locals

Dimarts, 30 Juny 2020 15:37 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 25 vegades

Caixa Rural Torrent continua donant el seu suport a les principals entitats del seu àmbit d'actuació que estan treballant per a fer front a la crisi de la COVID-19. Als 30.000 euros aportats a l'inici de la pandèmia, ha sumat uns altres prop de 16.000 euros del seu Fons Social per a contribuir en el lliurament de lots d'aliments i ajudes econòmiques dirigides a les persones i famílies més vulnerables.

 

Una de les entitats amb les quals ha col·laborat és Creu Roja de Paiporta que, des que es va iniciar el confinament fins al dia de hui, ha atés 1.433 sol·licituds d'ajuda, de les quals 960 són persones i famílies que han contactat amb aquesta ONG per primera vegada a conseqüència d'haver perdut les seues ocupacions o estar afectats pels ERTE. Un altre dels nous perfils que han atés són persones que havien aconseguit eixir de la situació de vulnerabilitat i han hagut de tornar.

 

Així mateix, ha col·laborat amb Càritas de Paiporta en la compra i distribució de productes de neteja per a 120 famílies en situació de pobresa i exclusió social de la localitat. Igual que amb Càritas de Montserrat, a la qual ha donat suport per al repartiment de vals de compra entre les famílies més necessitades d'aquesta població.

 

Amb l'Ajuntament de Picanya ha donat suport en la compra d'aliments per a les 87 famílies que atenen els serveis socials i per a moblar tres pisos socials, que està previst que adjudiquen d'ací a poc temps.

 

A través de l'Ajuntament d'Aldaia, ha recolzat a Càritas d'aquesta localitat en la seua acció de lliurament d'aliments a les famílies més vulnerables. I també ha col·laborat amb l'Ajuntament de Catarroja, a través de la Fundació Carmen Herrero i Penella, i amb l'Ajuntament d'Albal, en les seues accions dirigides a prestar ajuda a les persones i famílies més vulnerables.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 30 Juny 2020 15:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.