Vox Torrent: "Hem aconseguit la constitució de la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions"

Divendres, 03 Juliol 2020 13:14 Escrit per  Vox Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 121 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Salvador Benlloch, portaveu Vox Torrent Salvador Benlloch, portaveu Vox Torrent

En la sessió plenària celebrada ahir, des de VOX TORRENT vam aconseguir tirar avant una reivindicació històrica, la constitució de la Comissió Especial de Suggeriments i Reclamacions. Ha sigut com a resultat de la presentació d'una moció conjunta dels grups de l'oposició -PP, Compromís i VOX- a proposta nostra. La posada en marxa d'aquesta Comissió suposa un acostament important entre la ciutadania i l'Ajuntament de Torrent; perquè el seu objectiu és el de conéixer les queixes, reclamacions i suggeriments presentats pels veïns, així com millorar el funcionament dels serveis municipals.

 

D'altra banda, davant la petició de Compromís sobre la cogestió de l'Ingrés Mínim Vital entre el Govern central i la Generalitat Valenciana, rebutgem aquesta proposta, perquè considerem que és un pas previ a la desigualtat en els requisits d'accés a les ajudes. En VOX no estem en contra que els espanyols més necessitats perceben una renda mínima de subsistència, però el fet de sol·licitar la cogestió implicaria l'existència d'intermediaris que decidiren i controlaren els fons i el seu destí, provocant amb això major desigualtat en deixar en mans de les Comunitats Autònomes la gestió sense un criteri general d'actuació.

 

Vam tornar a insistir en l'actual situació del Vedat sobre les mesures preventives contra incendis aprovades en una moció presentada per VOX TORRENT fa un any; així, li recordem a l'equip de govern que aquesta zona boscosa és un autèntic polvorí i un risc important per als torrentins que allí habiten, situació agreujada per les altes temperatures que s'estan registrant. Som reincidents en aquesta mena de preguntes, però també l'equip de govern és reincident a no respondre'ns.

 

Finalment, el nostre portaveu, Salvador Benlloch va exigir, després d'haver-lo demandat en nombroses ocasions, que els documents que ens fan arribar es redacten també en castellà, perquè la normativa és molt clara sobre aquest tema i ens empara. Realitzem la sol·licitud formal quan comencem la legislatura i, un any després, encara estem reclamant el nostre dret a llegir en espanyol la documentació interna.

 

Informa Nou Horta. Vox Torrent

Modificat el Divendres, 03 Juliol 2020 13:18