Folgado demana que se sol·liciten les ajudes de la Generalitat per a foment de l'ocupació enfront de la COVID-19

Divendres, 31 Juliol 2020 11:20 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Portaveu del Grup Popular a l'Ajuntament de Torrent, Amparo Folgado, ha demanat al govern local, de PSOE i Cs, que sol·liciten a la Generalitat Valenciana les ajudes anunciades per Puig per al foment de l'ocupació enfront de la COVID-19. El President de la Generalitat, Ximo Puig va anunciar la creació de dos tipus d'ajudes per a ajuntaments, unes per a menors de 30 anys i altres per a majors de 30 anys, per a reforçar la lluita dels municipis enfront de la COVID-19.

 

Folgado ha afirmat que "tot recurs que s'anuncie per a finançar als ajuntaments, després del segrest del superàvit dels consistoris anunciat per Sánchez, ha de ser sol·licitat immediatament pel govern local, i en aquest cas sense perdre ni un segon, ja que està destinada a la contractació de treballadors afectats laboralment per la COVID-19". El termini per a sol·licitar aquests fons, segons paraules del President de la Generalitat, finalitzarà la primera setmana de setembre i en els pròxims dies eixiran les bases per a aquests programes.

 

Oportunitat per a posar en marxa la borsa d'ocupació

La Portaveu popular ha destacat que, les ajudes anunciades per la GVA, podria ser una ocasió perfecta per a posar en marxa la borsa d'ocupació en la lluita contra la COVID-19, proposta pel PP i recollida en el Pla d'Actuació Municipal, aprovat per tots els grups municipals en Ple.

 

Segons Amparo Folgado "els veïns de Torrent que han perdut el seu lloc de treball a causa dels estralls de la COVID-19 poden veure una esperança de retornar al mercat laboral lluitant contra el virus, i aquesta esperança li la pot donar la borsa d'ocupació proposada pel nostre partit i que ara pot finançar-se a través dels fons autonòmics".

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Divendres, 31 Juliol 2020 11:22