Nous programes de foment d’ocupació a Torrent

Dilluns, 03 Agost 2020 10:01 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 227 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

LABORA ha concedit a l’Ajuntament de Torrent una subvenció de 225.251,69 € gràcies al programa EMCORP 2020, destinat a la contractació de persones desocupades inscrites en LABORA i de, almenys, 30 anys d’edat, en col·laboració amb corporacions locals.

 

Per això, el mes de setembre, el consistori iniciarà diversos processos de selecció per a incorporar durant 6 mesos a jornada completa a 2 treballadors/as socials, 1 integrador/a social; 2 auxiliars administratius i 1 tècnic administratiu; 1 oficial de pintura i 2 d’obra de paleta; 1 peó d’obra i 4 de pintura.

 

Aquestes persones s’integraran en diferents departaments municipals on desenvoluparan actuacions d’interés general i social per al municipi.

 

D’altra banda, Torrent està pendent de dues noves convocatòries de subvencions que ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, perquè els consistoris valencians puguen contractar reforços per a lluitar contra el COVID-19, alhora, que es genera ocupació i es promou l’ocupabilitat de les persones beneficiàries; objectius que comparteix l’Ajuntament de Torrent pel que sol·licitarà a LABORA aquestes ajudes.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 03 Agost 2020 10:02